تربیت فرزند یکی از مسائلی است که پدر و مادرها بسیار به آن حساس هستند. همه ما دوست داریم فرزندی با شخصیت و با تربیت داشته باشید. فرزندی که در تمامی جمع‌ها مایه سربلندی ما باشد. اما همیشه موضوع به این سادگی نیست و داشتن فرزندی با این ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری، نیازمند صرف وقت، هزینه و انرژی است. این مسئله برای کودکانی که پدر و مادر انها هر دو مشغول کار بوده و ساعات زیادی از روز را تحت نظر پرستار کودک قرار دارند، حساس‌تر و مهم‌تر نیز خواهد بود. در این نوشته وب‌سایت سپید گستر می‌خواهیم درباره نقش پرستار کودک در تربیت فرزند نکاتی را با شما در میان بگذاریم.

نقش پرستار کودک در تربیت فرزند

 

حیطه اختیار پرستار کودک

پرستار کودک ساعات زیادی را در طول روز با فرزند شما می‌گذراند. ساعاتی که به‌طور طبیعی شما در آن حضور ندارید؛ و همچنین بهترین ساعات فعالیت کودک است. بنابراین او می‌تواند از جمله افراد تاثیرگذار در تربیت کودک باشد. این مسئله موجب می‌شود که تعیین حیطه اختیار پرستار کودک موضوعی بسیار مهم شود.
به زبان دقیق‌تر این شما هستید که باید مشخص کنید پرستار کودک شما در چه حوزه‌های تربیتی اجازه ورود دارد؛ و در چه حوزه‌هایی اجازه ورود ندارد. به عنوان مثال آیا تمایل دارید که پرستار کودک شما در حوزه‌های اعتقادی و جهان‌بینی، نکاتی را به فرزند شما بیاموزد؛ و یا او را تنها محدود به مسائل تربیت عمومی روزمره مثل نوع ارتباط گرفتن با دیگرام و رعایت ادب و احترام و… می‌کنید؟ این تعیین حیطه اختیار موجب می‌شود خیال‌تان از بابت آموزه‌های مطرح شده آسوده باشد. البته توجه کنید که در این زمینه باید کاملا شفاف و دقیق، موضوع را با پرستار کودک در میان گذاشته و از او بخواهید که دقیقا همان‌طور که می‌خواهید با فرزندتان رفتار کند.
همچنین پیگیری این موضوع به‌طور متوالی و دقت در تغییرات رفتاری کودک نیز در کنترل هرچه بیشتر شرایط موثر است.

بهترین انتخاب تربیتی برای فرزندان

همه ما درباره اصولی کلی و اخلاقی با یک‌دیگر توافق داریم؛ و درباره جزئیاتی مثل جهان‌بینی و…. ممکن است تفاوت‌هایی با یک‌دیگر داشته باشیم. بنابر همین ویژگی، به‌نظر می‌رسد پیگیری آموزش اصول کلی و اخلاقی توسط پرستار کودک، بهترین انتخاب برای تربیت کودک شما باشد.
در ادامه به عنوان مثال مواردی را در این زمینه مطرح می‌کنیم:
راستگویی: این خصیصه اخلاقی از مهم‌ترین ویژگی‌های تربیتی است. راستگویی را می‌توان اولین پایه سلامت روح کودک دانست. بنابراین تاکید بر این آموزه می‌تواند بسیار مهم باشد.
کسب اجازه: پرستار کودک به او بیاموزد؛ که در انجام هرکاری باید اجازه آن را دریافت کنید. اجازه برای ورود به اتاق در بسته، اجازه برای رفتن به بازی، اجازه برای خوردن یک خوراکی خاص و… همچنین این کسب اجازه باید همراه با احترام و بیانی درست باشد.
تشکر و قدردانی: کودک باید بیاموزد که در قبال اجابت شدن خواسته‌هایش، باید تشکر کند.
طرز بیان: رعایت ادب در صحبت کردن، گوش ندادن به مکالمه‌های خصوصی دیگران، کسب اجازه برای وارد صحبت شدن، استفاده از کلمات مناسب و پرهیز از کلمات زشت، از جمله این موارد است.
احوال پرسی: پرستار باید به کودک بیاموزد که وقتی کسی حالش را پرسید؛ پاسخش را داده و در مقابل او نیز حال طرف مقابل را جویا شود.
نظم در غذا خوردن: یکی از اولین موارد تربیتی که کودک یاد می‌گیرد؛ شکل درست غذا خوردن است. روش درست استفاده از قاشق و چنگال، آرامش در غذا خوردن و… از جمله این موارد است.
به این لیست می‌توانید موارد بیشتری نیز اضافه کنید؛ و به مرور از پرستار کودک خود بخواهید پیگیر آنها باشید.

” ما در مجموعه خدمات پرستاری سپید گستر، می‌کوشیم پرستارانی شایسته را برای کودک شما اعزام کنیم. پرستارانی که خیال شما را از هر جهت آسوده کند”


خدمات پرستاری سپید گستر کودک ,پرستار ,تربیت ,فرزند ,نیز ,اخلاقی ,پرستار کودک ,اجازه برای ,که در ,شما در ,کودک شما ,حیطه اختیار پرستارمنبع

اشتباهات پرستار سالمند که بخشودنی نیست

گذراندن دوران سالمندی در خانه

چند توصیه مهم برای مراقبت از کودکان بیش فعال

نکاتی درباره زندگی سالمندان در خانه شخصی

مراقبت از کودک معلول در خانه

بررسی چند ویژگی یک پرستار سالمند خوب

چرا صحبت با پرستار کودک مهم است؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

~×mandsmode×~ فروشگاه معرفی اجناس یک برنامه نویس عاشق لینوکش پرتو دانلود فیلم ایرانی نوین براق وبلاگ جامع گردشگری و توریست بهترین سایت CryptoTab آپشن خودرو | استریو آرام